Perceel i620

perceel i620
landelijke sfeer
perceel i620 almere oosterwold
moestuin pluktuin
almere oosterwold perceel i620 ontwerp


Naam:
perceel i620 Type: compleet tuinontwerp Locatie: Almere Oosterwold Maat: vanaf 200 m2 Jaar: 2017 Status: voltooid


In Oosterwold is de droom om landelijk te gaan wonen in de randstad werkelijkheid geworden voor vele mensen, zo ook voor de klanten van perceel i620. Op een kavel van 1380m2 gaan zij een schuurwoning en landelijke tuin met een festivaltintje realiseren.

Voor dit project mocht ik helemaal vanaf het begin meedenken en tekenen en zo ook de tekeningen voor het ontwikkelplan en andere vergunningen realiseren. Naast de wens van een landelijke uitstraling waren er ook andere wensen zoals ruimte voor een schuur en carport, verschillende terrassen, kleur en uitzichten/zichtlijnen.

Een boomgaard schermt de voorkant van het huis af van de weg en biedt een mooie plek voor een picknicktafel. De drie verschillende terrassen bieden een plek in de ochtend-, middag- en avondzon en in de schaduw. Pluktuinen en bloemenweides wisselen elkaar af en geven de tuin kleur. Aan de kant van de sloot ligt een grasweide die mooi uitzicht biedt over het achterliggende landschap. De eetbare planten, verlichting, moestuin en aankleding maken de sfeer helemaal af.