Privacybeleid

Wie zijn we

Ons website-adres is: http://www.sabinevanandel.com.

Contactgegevens:
Sabine van Andel Tuin- en landschapsontwerp
info@sabinevanandel.com
06-24400149
Broekdijk 16
7245 RP Laren GLD

KVK: 63462265

Welke persoonlijke gegevens we verzamelen en waarom we die verzamelen

Reacties

Als bezoekers reacties achterlaten op de site, verzamelen we de data getoond in het reactieformulier en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruikersagent string om spam opsporing te helpen.

Een geanonimiseerde string, gemaakt op basis van je e-mailadres (dit wordt ook een hash genoemd) kan worden gestuurd naar de Gravatar service indien je dit gebruikt. De privacybeleidspagina kun je hier vinden: https://automattic.com/privacy/. Nadat je reactie is goedgekeurd, is je profielfoto publiekelijk zichtbaar in de context van je reactie.

Media

Als je een geregistreerde gebruiker bent en afbeeldingen naar de site upload, moet je voorkomen dat je afbeeldingen upload met daarin EXIF GPS locatie gegevens. Bezoekers van de website kunnen de afbeeldingen van de website downloaden en de locatiegegevens inzien.

Contactformulieren

Bij het invullen van het contactformulier worden de gegevens die je invult tijdelijk bewaard voor het verlenen van services. Als de gegevens naar inziens van beide partijen niet meer van toepassing zijn, bijvoorbeeld bij het beëindigen van de verleende service, zullen de gegevens verwijderd worden.

Daarnaast kan er metadata over de inzendingen, tijd, ip adres en browser gegevens worden ingezien door derden, te verstaan Google Analytics en Google Adsense. Zij kunnen gegevens verzamelen over website bezoekers.

De informatie ingevuld in het formulier gaat via een email enkel naar Sabine van Andel. Verder kan niemand anders deze gegevens inzien. Deze gegevens worden niet gedeeld met Derden  tenzij daar nadrukkelijk toestemming voor is gegeven door de persoon in kwestie.

Cookies

Wanneer je een reactie achterlaat op onze site, kun je aangeven of we je naam, je e-mailadres en website in een cookie opgeslagen mogen worden. Dit doen we voor jouw gemak zodat je deze gegevens niet opnieuw hoeft in te vullen voor een nieuwe reactie. Deze cookies zijn een jaar lang geldig.

Indien je een account hebt en je logt in op deze site, slaan we een tijdelijk cookie op om te bepalen of jouw browser cookies accepteert. Dit cookie bevat geen persoonlijke data en wordt weggegooid zodra je je browser sluit.

Zodra je inlogt, zullen we enkele cookies bewaren in verband met jouw login informatie en schermweergave opties. Login cookies zijn 2 dagen geldig en cookies voor schermweergave opties 1 jaar. Als je “Herinner mij” selecteert, wordt je login 2 weken bewaart. Zodra je uitlogt van jouw account, worden login cookies verwijderd.

Wanneer je een bericht wijzigt of publiceert wordt een aanvullende cookie door je browser opgeslagen. Deze cookie bevat geen persoonlijke data en heeft enkel het post ID van het artikel wat je hebt bewerkt in zich. Deze cookie is na een dag verlopen.

Ingesloten inhoud van andere websites

Berichten op deze site kunnen ingesloten (embedded) inhoud tonen. Bijvoorbeeld video’s, afbeeldingen, berichten). Ingesloten inhoud van andere websites gedraagd zich exact hetzelfde als alsof de bezoeker deze andere heeft website bezocht.

Deze websites kunnen data over jou verzamelen, cookies gebruiken, tracking van derde partijen insluiten en je interactie met deze ingesloten inhoud monitoren, inclusief de interactie met ingesloten inhoud als je een account hebt en ingelogd bent op die website.

Analytics

Sabine van Andel Tuin- en landschapsontwerp maakt gebruik van Google analytics om bij te houden hoe de website wordt gebruikt (welke pagina’s het meest bekeken worden, aantal nieuwe versus terugkerende bezoekers, totaal aantal bezoekers en bounce percentage). De aldus verkregen informatie wordt, met inbegrip van het adres van uw computer (IP-adres), overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Sabine van Andel Tuin- en landschapsontwerp heeft hier geen invloed op.

Sabine van Andel Tuin- en landschapsontwerp heeft Google geen toestemming gegeven om via verkregen analytics-informatie te gebruiken voor andere Google-diensten.

Met wie we jouw data delen

Sabine van Andel Tuin- en landschapsontwerp verstrekt jouw persoonsgegevens alleen aan derden indien dit voor een correcte uitvoering van een opdracht noodzakelijk is of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Hoe lang we jouw data bewaren

Wanneer je een reactie achterlaat dan wordt die reactie en de metadata van die reactie voor altijd bewaard. Op deze manier kunnen we vervolgreacties automatisch herkennen en goedkeuren in plaats van dat we ze moeten modereren.

Voor gebruikers die geregistreerd op onze website (indien van toepassing), bewaren we ook persoonlijke informatie in hun gebruikersprofiel. Alle gebruikers kunnen hun persoonlijke informatie bekijken, wijzigen of verwijderen op ieder moment (de gebruikersnaam kan niet gewijzigd worden). Website beheerders kunnen deze informatie ook bekijken en wijzigen.

Welke rechten je hebt over je data

Als je een account hebt op deze site of je hebt reacties achter gelaten, kan je verzoeken om een exportbestand van je persoonlijke data die we van je hebben, inclusief alle data die je ons opgegeven hebt. Je kan ook verzoeken dat we enige persoonlijke data die we van je hebben verwijderen. Dit bevat geen data die we verplicht moeten bewaren in verband met administratieve, wettelijke of beveiligings doeleinden.

Bezoekers van de website www.sabinevanandel.com hebben het recht om online een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Waar we jouw data naartoe sturen

Reacties van bezoekers kunnen door een geautomatiseerde spamdetectie service geleid worden.

Jouw contactinformatie

Sabine van Andel
info@sabinevanandel.com
00316-24400149

Broekdijk 16
7245 RP Laren GLD

Aanvullende informatie

Hoe we jouw data beveiligen

Sabine van Andel Tuin- en landschapsontwerp neemt de beveiliging van jouw persoonsgegevens serieus. Gegevens die worden ingevuld tijdens het versturen van een bericht worden opgeslagen op beveiligde servers. Sabine van Andel Tuin- en landschapsontwerp zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding.

Welke datalek procedures we geïmplementeerd hebben

Als er sprake is van (een aanzienlijke kans op) ernstige nadelige gevolgen voor de bescherming van persoonsgegevens. Dan wordt het datalek gemeld aan de Autoriteit persoonsgegevens op grond van de meldplicht datalekken uit de Wbp.
Daarna zullen ook de personen in kwestie waarvan de data gelekt is op de hoogte worden gebracht.

Van welke derde partijen we data ontvangen

Bij bepaalde onderdelen van de website zetten websites van derden cookies. Het gaat dan om handige extra’s: zoals een Google-plattegrond met interactieve routebeschrijving, een ‘like’-knop van Facebook, of de mogelijkheid om door te klikken naar Instagram en LinkedIn. Door deze cookies ‘weet’ de website die u bekijkt, of u bij Google, Facebook, Instagram of LinkedIn bent ingelogd.

Facebooktwitterlinkedinrssyoutube