Strak, chique en stoer

sfeercollage tuinontwerp
tuin terras strak chique en stoer
terras foto tuinontwerp
voortuin beplanting haag
tuin foto tuinontwerp sabine van andel
planten tuin
terras bank 3d
3d beeld tuinontwerp
overkapping 3d tuinontwerp
3d beeld ligbedden
leibomen tuinscherm chique
3d
3D beeld sabine van andel tuinontwerp

Naam: Strak, chique en stoer Type: tuinontwerp Locatie: Almere Maat: groter dan 200 m2 Jaar: 2020 Status: voltooid


Deze grote tuin in Almere was nog een blanco canvas. Het gloednieuwe huis in een gloednieuwe buurt werd, zoals alle nieuwbouw, opgeleverd met een tuin met alleen maar geel zand erin. De eigenaren wilden er graag snel mee aan de slag en hadden mij al voor de oplevering van het huis ingeschakeld.

De tuin moest aansluiten bij de inrichting van het huis, de sleutelwoorden waren strak, chique en stoer met zwarte accenten. De zwarte accenten in de tuin passen heel goed bij de zwarte kozijnen van het huis. Het hout wat op het huis zit was inspiratie voor houtenaccenten in de tuin. Ook het wit van het huis komt terug in de tuin, zo wordt het een mooi geheel.

Alle lijnen in het ontwerp zijn recht en afgestemd op ramen, deuren en de hoeken van het huis. Zo ontstaan er mooie zichtlijnen en terrassen. Naast strak moest de tuin ook een beetje speels zijn. Hoogteverschillen in de terrassen en enkele verhoogde borders geven de tuin een speels effect. In deze chique tuin zijn veel verschillende zitjes, zowel op zonnige plekjes als in de schaduw.

De lichte kleuren, chique materialen en stoere accenten maken dit een unieke tuin helemaal afgestemd op de wensen van de klanten en de woning. De beplanting maakt de tuin compleet en geeft het hele jaar door een mooi beeld.

tuinontwerp strak chique en stoer