Urban jungle balkon

balkon ontwerp restyle ikea
restyle balkon
balkonbar balkon bar ikea
ontwerp balkon


Naam:
 Urban jungle balkon Type: restyle Locatie: Almere Maat: klein Jaar: 2017 Status: voltooid


In Almere ligt een klein balkon op het noordoosten. Het balkon werd haast niet gebruikt door de eigenaren, omdat ze niet goed wisten hoe ze het in moesten richten. Doordat er bijna niks op het balkon stond, leek de ruimte nog veel kleiner dan dat het eigenlijk is.

De klanten wilden graag gezellig met vrienden op hun balkon kunnen zitten en dat het qua stijl aan zou sluiten op de inrichting van hun huis. Dat is ingericht in een lichtelijk industriële, urban jungle stijl met veel groen.

In het ontwerp voor het balkon is rekening gehouden met de kleine ruimte door slimme oplossingen te gebruiken als de balkonbar. De balkonbar is een handige bar die je vastmaakt aan de reling van je balkon.
Een smalle, inklapbare tafel en stapelbare stoelen zorgen voor een gezellige zitplaats die snel op te ruimen is voor als er meer mensen komen. De kist in de hoek zorgt niet alleen voor opbergruimte maar kan ook gebruikt worden als bankje. De accessoires, zoals het buitenkleed en de planten, maken de jungle stijl af.