Tuin voor mannen

Tuin voor mannen

Een tuin alleen voor vrouwen? Niks daarvan! Een tuin is ook voor echte, stoere mannen. Neem de volgende ingrediënten, mix ze door elkaar en voilà. De mannentuin is klaar.

Wat zijn dan die belangrijke ingrediënten voor een tuin voor mannen? Nou, het begint natuurlijk met een BBQ of buitenkeuken, waarop lekker gebakken en gegrild kan worden. Daarbij mag een buitenkoelkast voor bier en wijn natuurlijk niet ontbreken. Een mooie, grote tafel erbij maakt het plaatje compleet.

Een loungeplek is ook onmisbaar in de tuin voor mannen (en vrouwen). Een heerlijke plek om te genieten van de zon of schaduw met een ijskoud biertje in je hand. (Uit de buitenkoelkast) ? Om de kou in de avond tegen te gaan is een vuurplaats een perfecte oplossing! Een vuurkorf of houtkachel bij de loungebank is lekker warm en stoer. Een daarbij behorende houtopslag en houthakplek is natuurlijk onmisbaar en nog extra stoer ook.

tuin voor mannen

Een overkapping is leuk voor iedereen en zo kan je de tuin het hele jaar gebruiken. Zeker met die warme houtkachel erbij!

Een tuin voor mannen mag niet te veel onderhoud vergen dus kies je voor onderhoudsvriendelijke planten (want een tuin zonder planten is geen tuin). Tegels, grind, split of vlonders passen ook goed in het plaatje. Gras vergt misschien meer onderhoud, maar het is wel erg mooi en het is een goed excuus voor een hippe robotgrasmaaier.

Een grote opslag voor al het benodigde (en misschien niet benodigde maar wel coole) tuingereedschap mag niet ontbreken. Dikke, ruige, houten balken geven de opslag een mannelijke uitstraling en geven het geheel stevigheid en stabiliteit.

Als je genoeg ruimte hebt is een carport voor je auto echt wel heel vet. Je auto staat droog en, geef toe, het geeft een luxe uitstraling.

Tot slot stoere materialen voor in de mannentuin. Denk aan steen, hout en staal en combineer ze met elkaar. Neem van alles een grove versie die een natuurlijke uitstraling heeft, dat is pas echt mannelijk.
Combineer dit alles met een vrouwelijke touch en zo heb je en echte tuin voor mannen (en vrouwen)!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *